Siglă pentru stadionul municipal

Social

În contexul reluării lucrărilor la stadionul „Francisc Neuman”, Primăria Municipiului Arad se gândește deja la sigla ce urmează să fie montată la intrarea pe stadion. În acest context marți, 10 Martie, a fost lansat un concurs de idei pentru realizarea grafică a celei mai reprezentative sigle.
“Luând în considerare reacțiile și propunerile majoritare ale cititorilor la postarea referitoare la sigla ce va fi montată la intrarea în stadionul <<Francisc Neuman>>, consider că modul cel mai deschis prin care putem avea un rezultat fericit ar fi organizarea unui concurs pentru realizarea grafică a acestei sigle.”, este de părere primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Propunerile vor fi depuse la registratura Primăriei, cam.5, în format tipărit sau simulare foto, împreună cu datele de contact ale autorului, până în data de 20 Martie.
Lucrările vor fi apoi analizate de o comisie din care vor face parte un grafician, un profesor de arte, un reprezentant al clubului UTA și un reprezentant al Primăriei.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.