7,3 milioane de lei pentru UTA

Economic
7,3 milioane de lei. Aceasta este suma de bani alocată clubului UTA de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Muncipal de Cultură. Joi, 12 septembrie 2019, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț și directorul general al AFC UTA Arad, Codru Grădinaru, au semnat contractul pentru fondurile nerambursabile accesate în sesiunea a doua de proiecte.
UTA este un brand al orașului și e normal să fie sprijinit de Primărie. Cum am spus și în cazul baschetului, e normal ca sumele să crească de la an la an, pentru că și cheltuielile au crescut de la un an la altul. Le dorim baftă partenerilor noștri în activitatea sportivă”, a declarat edilul Călin Bibarț.
Banii sunt mai mult decât bineveniți în condiţiile în care odată cu schimbarea legislației, cluburile și entitățile sportive pot deconta și o parte a cheltuielilor cu salariile antrenorilor și jucătorilor.„Îi mulțumim Primăriei care în ultimii 7 ani este susținătoarea proiectului UTA și asigură, astfel, continuitatea acestuia. Sumele primite ca finanțare sunt mai mari de la an la an și ne asigură 90% din bugetul clubului. Totodată, reamintim că porțile sunt deschise oricăror finanțatori din mediul privat. Vom face tot efortul pentru a reprezenta cât mai bine acest brand. La anul, UTA împlinește 75 de ani și am dori să avem vești bune pe toate planurile.”, a declarat Codru Grădinaru.După semnarea contractului de finanţare, primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ a primit un cadou simbolic: un fular cu mesajul “UTA înseamnă Arad”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.