Guvernul Romaniei a numit în funcţia de prefect in județul Arad pe Tóth Csaba

Politic

Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecț in județul Arad pe  Tóth Csaba.

Tóth Csaba are 43 de ani, de profesie este jurist.

Are experiență și rezultate în sfera publică și privată deopotrivă, nefiind străin nici de domeniul politic. Studiile de drept, cele de management precum și cele de masterat le-a efectuat în Arad.

În perioada 2005-2010 a ocupat funcția de președinte executiv al Organizației Județene Arad a UDMR, între anii 2008-2012 fiind membru al Consiliului Județean Arad.

În ceea ce privește experiența lui profesională, a făcut parte din consiliul de administrație al mai multor întreprinderi, lucrând în același timp în domeniul consultanței juridice și de management.

În anul 2013 a fost numit în funcția de director general al societății Fornetti România, aflată în reorganizare, reușind să salveze societatea de la faliment.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.