Tururile ghidate la noul stadion UTA se vor putea face doar cu programare telefonică sau online

Social

Arădenii care doresc să vadă noul stadion „Francisc Neuman“ pot să participe la tururile ghidate gratuite care vor fi organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.
Tururile ghidate vor continua în perioada 31 august – 10 septembrie 2020, de luni până joi, între orele 14.00 – 16.00, fiind necesară programarea telefonică sau online, pentru a se putea păstra distanțarea socială impusă în această perioadă a stării de alertă.
Pentru programare telefonică, doritorii pot să sune la numărul de telefon
0371.501.072, zilnic, între orele 14.00 – 16.00, iar pentru programarea online, se poate trimite un email cu numele persoanei la adresa secretariat@cmcarad.ro.

Vor putea fi văzute vestiarele, tribunele, lojele, masa presei, locul în care va sta galeria și locul în care va fi amenajat muzeul.
Arădenii sunt rugați să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială.
Grupurile vor fi de maximum 5 persoane.
Punctul de întâlnire cu ghizii este intrarea laterală a stadionului, din strada Frații Neuman.
Tururile ghidate au început luni, 24 august 2020, când au participat 110 persoane, iar marți, 25 august 2020, au fost înregistrați 250 de vizitatori.
„Sunt încântat că în acest an în care Clubul UTA împlinește 75 de ani de existență și de istorie, «Bătrâna Doamnă» a fotbalului românesc, «campioana provinciei» se poate bucura de o nouă casă. Nu o casă construită de guvern, ci una care, așa cum a fost de la bun început dorința baronului Neuman, aparține arădenilor, fiindcă este construită cu efortul
Primăriei, din banii arădenilor, un lucru absolut remarcabil în România. Ceea ce îmi rămâne de adăugat, în afară de invitația de a vizita și a descoperi această nouă casă a fotbalului arădean, este că îmi doresc ca echipa să confirme statutul de legendă a fotbalului românesc și să îi urez succes.“, a declarat primarul municipiului, Arad Călin Bibarț.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.