Atenție, șoferi! Strada Unirii are sensul schimbat!

Social

Primăria Municipiului Arad prin Direcția Generală Poliția Locală le reamintește conducătorilor auto că strada Unirii și-a schimbat sensul de circulație și totodată face apel la o mai mare atenție în trafic. Astfel, de mai bine de o săptămână, accesul pe strada Unirii se realizează din Bulevardul Revoluției cu ieșire pe Bulevardul Decebal.
În primele 6 zile de la intrarea în vigoare a schimbării de sens echipaje ale DGPLA au fost prezente în intersecția Bulevardului Decebal cu strada Unirii, între orele 07.30 și 21.30,pentru a-i îndruma și informa pe conducătorii auto. Cu toate acestea, în continuare nu puțini
la număr sunt cei care nu respectă indicatorul nou instalat.

Astfel, de la începutul acestei săptămâni, polițiștii locali au fost nevoiți să dea 7 avertismente și să aplice 12 amenzi, în valoare totală de 3480 lei.
Vă reamintim faptul că schimbarea sensului de rulare a străzii Unirii este pe perioadă determinată, respectiv până la începutul lunii noiembrie, dar dacă își va dovedi utilitatea în asigurarea fluenței traficului în zona centrală, această schimbare de sens ar putea deveni definitivă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.