Primarul Călin Bibarț: “În locul teraselor, se vor putea amplasa GRATUIT măsuțe cu umbreluțe.”

Social

Primăria Municipiului Arad a luat act de Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad cu numărul 29, adoptată în cursul după-amiezii de 15 mai 2020. Preocupat de soarta proprietarilor de terase din municipiul Arad, primarul Călin Bibarț a gândit câteva soluții care să răspundă interesului cetățenilor de a petrece timpul liber în spații deschise și în egală măsură să ofere o gură de oxigen agenților economici.
„Am luat cunoștință de decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În consecință, venim în sprijinul comercianților și le oferim posibilitatea ca în locul teraselor să amplaseze GRATUIT măsuțe cu umbreluțe.

Astfel, oferim arădenilor posibilitatea de a petrece momente speciale în aer liber, fără a le fi pusă în pericol sănătatea, iar comercianților le întindem o mână de ajutor scutindu-i de costuri suplimentare. Mai mult
decât atât propun pietonalizarea a altor câteva străduțe din municipiu după modelul străzii 1 Decembrie, care s-a dovedit de un real succes. Aștept cu deosebit interes propunerile arădenilor cu privire la străzile care ar putea deveni pietonale, puse în valoare cu ajutorul iluminatului ambiental. În pofida măsurilor de distanțare socială impuse de starea de alertă,
continuăm să fim alături de oameni, de dorințele lor și să-i ferim pe cât posibil de impactul măsurilor restrictive.”, a dat asigurări primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.